Just beställt S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat.

Ni som känner mig vet att jag är en sucker för S.T.A.L.K.E.R.-liren. Äger givetvis både Shadow of Chernobyl och Clear Sky. Dessutom har jag hört så mycket gott om nya S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat som släpptes i veckan – att jag verkligen ser fram en lite extraordinär händelse när jag får det i min hand. Det verkar som att utvecklarna borta på GSC har tagit S.T.A.L.K.E.R. ännu längre den här gången.

Men efter att ha letat i en handfull affärer och varuhus efter Call of Pripyat sedan i torsdags- utan framgång skall tilläggas, så beställde jag idag spelet från CDON.com istället. Det kostade 299 spänn, vilket får anses som ett riktigt bra pris! Så nu väntar jag bara på att det skall landa i min brevlåda i veckan, sen tar jag på mig masken och ger mig ut i zonen igen!

2 kommentarer

    1. Tjena Pierre!
      Nej, tyvärr – S.T.A.L.K.E.R.-liren finns bara för Windows-plattformen. Men har du möjlighet att testa något av dem nån gång så gör det. Det är en riktigt skön känsla som möter en i miljöerna i och kring Chernobyl.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *