Knappt 48 timmar kvar…

Sådärja, då var man äntligen hemma igen efter några dagars slit uppe i Norrland, i Kramfors närmare bestämt!

När vi landade på Landvetter så snöade det kopiöst och det var hyfsat skakigt i luften. Bilen stod parkerad utomhus på långtidsparkeringen så jag fick börja med att gräva fram den. Sen iväg på några ärenden, fixa lite inför Kenyaresan på lördag och sådär. Hämtade ut mina nya slipade solglasögon. Pilotstuk. Blev riktigt bra – får väl ta och skicka upp några bilder på dem vid tillfälle. Hämtade också ut Malariaprofylax. Rent gift, men förhoppningsvis bättre än att få malaria av ett myggstick nere i Afrika.

Passade även på att hämta ett objektiv som jag fick låna för resan, courtesy of fotograf Bill Nertling. Ett Canon EF 70-200mm. Stort tack! Har även lånat en Canon EOS 10D, men jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ta med den eller min gamla EOS 350D ännu. Vi får se!

Nu packar vi vidare!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *