Microsoft Office for Mac 2011 presenterat.

Microsoft har nu äntligen presenterat Office for Mac 2011 och release av denna kontorssvit för oss Mac-älskare väntas i slutet av året. Bland nyheterna märks möjlighet att samarbeta kring dokument, något som visar att Microsoft tar hotet från Google och andra aktörer på området på allvar. Den kanske största nyheten är dock att man valt att skrota e-postklienten Entourage och istället utveckla en fullfjädrad Macversion av Microsoft Outlook, men fullt Exchange-stöd – något som framförallt företagsanvändare har väntat länge på!

Själv kör jag Office for Mac 2008 på min MacBook Pro, men kommer med största säkerhet att uppgradera till Office 2011 när det blir tillgängligt i Sverige. Hur gör du?

Läs mer om Office for Mac 2011 hos:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *