Ny omröstning: Har du Spotify Premium?

Dags att summera den senaste undersökningen här på sidan.

Jag frågade:
Tänker du köpa en Apple iPad?

Ni svarade
Nej! (50%)
Japp! (28%)
Tveksam (21%)
Vad är iPad (1%)

Det betyder således att Apple kan räkna med att nästan var tredje person ur min läsekrets köper en iPad. Se där – en liten ”gratis” kundundersökning för dig, Steve Jobs. Du borde ge mig en iPad som tack! 🙂

Nu raskt vidare till min nya undersökning! Och den här gången vill jag helt enkelt veta om du kör Spotify Premium eller inte. Rösta här uppe till höger.

5 kommentarer

  1. Tja Jockeman!!
   Japp, jag skaffade inte Premium förrän Spotify släppte sin iPhone-klient. Sen dess har jag haft det och jag längtar inte tillbaks. Grymt att ha i bilen till och från jobb. Har en HTC Hero som jobbtelefon också, men den har jag aldrig ens provat Spotify på, trots att jag laddat hem det från Android Store. iPhone FTW! 😉

 1. FYI I’m Premium! …vilket såklart byter att jag är ägare av mkt trevlig hårdvara. 🙂

  Övrigt: Det vore trevligt om det gick att medverka på omröstningarna via iPhone, såklart… Men det kanske kommer…?

  1. Det är bara att gratulera till iPhonen – världens bästa smartphone! 🙂

   Och du, det går att rösta via iPhone… Längst ner på sidan kan du växla mellan mobilt gränssnitt och standard, nämligen!

   Ha det gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *