På plats i Kramfors.

Tjena gänget!

Nu är jag på plats i ett kallt snötäckt Kramfors. Flög från Landvetter vid lunchtid idag. Blev lite väntetid på Arlanda, men vid 18.30-tiden landade jag i Sundsvall som planerat. Morgan på MABI kom förbi med en Subaru till mig som jag har under veckan. Körde hem honom och sen vidare upp till Kramfors.

Har checkat in på hotell Kramm som vanligt. Helt okej här faktiskt. Ätit en god korv stroganoff i restaurangen och passat på att klämma en Norrlands Guld (vad annars).

I morgon lär det bli hårdkörning hela dagen. Vi drar väl igång vid åttatiden. Då ska vi installera ny SQL-server hos en kund, konvertera data från ett gammalt affärssystem, installera nya datorer och kontrollenheter för kassalagstifningen. Sen efter 17.00 så drar vi till Nyland då det väntar systemuppgradering där efter stängningsdags. Så det lär bli sent i morgon. Och med största säkerhet missar jag nog Slashat-podcasten i morgon vid pass 20 nolla nolla. FAIL! 🙁

6 kommentarer

  1. Åh du ska till Nyland. Kawaii (vår katt) har sina rötter där ifrån. 🙂 Låter som du kommer få en späckad dag med aktiviteter. Själv har jag tentamen och förberedelser inför en programmeringskurs.

    1. Att lyssna på Slashats podcast från ett hotellrum på Kramm i Kramfors är inte att rekommendera. Går inte ens att streama ljudet från Ustream. Värdelöst! 🙁

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *