Riktigt kallt och jävligt dålig täckning!

Sitter här på mitt hotellrum på Hotell Kramm och försöker lyssna på podcasten med Slashat-gänget men det går inget vidare. En riktigt sunkig trådlös uppkoppling gör att jag inte ens kan streama ljudet från Ustream utan 5-6 sekunders lagg var 5-6 sekund. Riktigt värdelöst!

Dessutom saknar jag min MacBook Pro också. Har jobbdatorn med mig men hade mycket hellre suttit med min Mac. Var dock inte så sugen på att släpa med mig två datorer i handbagaget på flyget, än mindre checka in dem. Så jag får vara utan… Tur att man får åka hem på torsdag morgon igen.

I övrigt är det kallt här uppe. Minus 20 grader visade kvicksilvret här i morse när jag stack ut näsan utanför entrén. Men vi har slitit hårt både i Kramfors och i Nyland idag så vi har hållit oss varma ändå. Dessutom har vi ju jobbat inomhos! 😉

Är det förresten nån sån där semledag idag? Det har serverats semla både till morgonkaffet och till lunch. Eller är det bara någon sån där lokal företeelse, något typiskt ”kramforskt”? Nån som vet nåt om detta?

Hepp!

14 kommentarer

    1. Tja! Promenerade bort till kinahaket borta vid Pizzeria Jakten idag (på Stationsgatan). Stängt. Fick käka på Kramm istället.

      Kan meddela att Sylos har flyttat – de ligger på Ringvägen numera. Ska tydligen vara hyfsat efter vad ortsborna berättat. Kanske blir det en kebabrulle i morgon, vem vet? 😉

    1. Ja just det, så heter det ju egentligen ja. Glömmer alltid bort att det är i februari. Kanske mest för att jag inte gillar mandelmassa, dvs äter inte semlor.

    1. Hehe, ja misstänkte att min kommentar kunde missuppfattas då min kommentar postades samtidigt som din. Syftade på att anledningen till semlorna var just fettisdagen/semledagen. 😀

  1. Just ja Sylos har flyttat. Men det var ju år sedan jag var där senast. Så underbart gott. Kebabrulle är alltid ett säkert kort. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *