Senast sedda: Trailer Park Boys.

Igår kväll såg vi kultfilmen Trailer Park Boys: The Movie. Den handlar om tre white trailer trash-killar som laddar upp inför den fulländade stöten! De har stora planer men inte fullt så stora hjärnor. En av dem är fast på hasch och sprit, näste man har Coca Cola-bottnar till glasögon och lever för sina katter och ett gäng kundvagnar medan den tredje alltid går omkring med ett grogglas i näven. Dessa tre udda men dock karismatiska själar har gett sig sjutton på att råna mynt, eftersom dessa inte går att spåra – till skillnad från sedlar.

I vägen för deras planer står dels poliskåren och en pensionerad före detta polis, gravt alkoholiserad dessutom, som numera driver den trailer park där grabbarna huserar.

The Trailer Park Boys är en fristående film, som bygger på karaktärerna från den kanadensiska serien med samma namn. Bitvis lite långsam film men med helt underbara karaktärer! Har du inte sett den se den – den bjuder helt klart på några garv.

Och glöm inte spana in serien också. Finns i hela sju säsonger.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1a73jQsQ7wc[/youtube]
Trailer Park Boys: The Movie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *