Something, Something, Something Dark Side!

När jag åkte från Katrineholm igår kväll så passade jag på att svänga in på Media Markt i Norrköping. Var egentligen ute efter att se om senaste survival-fps’et S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat hade landat ännu men ingen lycka för mig…

Hittade istället deras Apple-avdelning och kunde konstatera att de hade 4 stycken Magic Mouse i lager. 699 spänn kostar dem, lite väl saftigt. Men jag var ändå grymt nära att köpa en. Men jag lyckades stå emot ha-begäret och lämnade dem där. Jag har ju trots allt en Mighty Mouse som fortfarande behöver ha lite kärlek.

Kikade lite efter filmer och tv-serier istället (enklare att motivera ett köp) och sprang då på en dubbel-dvdbox med Family presents Blue Harvest och Family Guy Something, Something, Something Dark Side. En grym duo för 199 spänn, så det blev inköp direkt! Den första av dessa två har jag sett tidigare men i helgen blir det nog läge att se numero dos!

4 kommentarer

    1. Tja Geccod!!
      ’Vi har inte sett den ännu faktiskt. Fastnade framför Voddler igår kväll. Men eventuellt ikväll, efter Melodifestivalen (för dem som orkar) eller så ser vi den i morgon.

      Stay tuned! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *