Vad tar man med sig på en Kenyasafari?

Jag flyger till Kenya nästa helg på safari så det börjar bli hög tid att fundera över vad man bör packa ner för en veckas vistelse i och kring Masai Mara.

Vad ska jag packa ner? Tipsa mig!!!

17 kommentarer

 1. Jag kan bara tala för mig själv men när jag reser kan det vara trevligt att ha någon tidning(ar) att läsa i. Jag skulle rekommendera att ta med en äldre tidning så kan man få sig ett gott skratt av gammal teknik, spel eller vad det nu kan vara. 😉 Lovar att det ger dig ett gott skratt!

    1. Vaddå, finns det inte det då?
     Fan, nu har tanten på vårdcentralen lurat mig igen. Vad pröjsade jag nu 2550 spänn för egentligen? Ja ja, jag fick ju i alla fall ett snyggt Bamse-plåster! 😀

  1. Ah, där sa du nåt!! Tänk att få sprätta upp en kall Pripps Blå mitt ute på den kenyanska savannen. Det vore väl en syn!

   Tror fan jag ska försöka packa ner ett par bärs. Kruxet kan bli att få dem kalla när man väl är på plats…

 2. Hej! Är i Kenya just nu. Passa på att se något annat än safari för att verkligen uppleva landet. Varför inte se slummen i Kibera, 1,5 miljoner människor bor där eller ta en tripp i en lokal buss (matatu) för att se hur kenyanerna bor utanför turistområdena.
  Ta med handsprit!

  Ha det bra i Kenya!

  1. Tjena Tobbe och tack för din kommentar.
   Tyvärr har vi ett späckat schema i Kenya. Tanken är att vi ska hinna se delar av Nairobi innan vi åker hem men annars är det bara safari som gäller för hela slanten.

   Ska definitivt fixa handsprit. Tack för tipset och ha det så bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *