Vi kör WordPress-special hos Slashat.se i morgon!

Är du sugen på att lära dig mer om bloggverktyget WordPress? I så fall tycker jag definitivt att du ska lyssna på den svenska teknikpodcasten Slashat.se i morgon kväll vid 20.00 på live.slashat.se. De bägge värdarna, tillika goa göbbarna Tommie och Jezper kommer att intervjua mig i podcasten och jag ska försöka svara på lite WordPress-relaterade frågor. Vi håller det enkelt, så att alla lätt kan hänga med.

Försnacket och livechatten startar vid 19.30. Sen börjar sändning och inspelningen vid 20.00 och pågår ungefär en timme, sen är det eftersnack med folket i chattkanalen. Så knäck upp en kall bärs och var med. Det blir gemytligt! 😉

Missar du podcasten så finns den att hämta hem via iTunes eller Slashat.se under onsdagen. Jag kommer också att, i samband med sändningen i morgon, publicera en WordPress-guide för newbies här på bloggen. Så stay tuned!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *