Ytterligare ett poänglöst inlägg…

I morse vaknade jag som vanligt av att klockan ringde vid 05:45. Tror ni att jag gick upp? Nädå! Bara snooza lite… 06:00, snoozing… 06:30, bara sova lite till. Kom ur bingen vid 06.47 och jag brukar lämna hemmets lugna vid 7-slaget. Det blev inte riktigt så idag… Stod i duschen en stund och funderade över vad som behövde göras jobbmässigt, tog på mig kläder och hastade i mig lite frukost på stående fot. Vräkte upp ytterdörren vid pass 07:15… BOOMM!!! -18 grader och det var som att gå in i en vägg. Andades in djupt genom näsan och så frös alla flimmerhåren till is. Hade jag haft en extremt liten trumpinne just då hade jag kunnat spela nån liten truddelutt på de frusna små stråna. Var mest sugen på att stänga dörren om mig igen och krypa ner i min varma säng och dra täcket över huvudet i ytterligare några timmar men insåg ganska snart att jag stod där och höll på att komma försent till kontoret. In i en kall bil, på med värmen och rejält mycket spolarvätska på en isig vindruta. Jag menar, vem vill stå och skrapa is i 18 minus? Inte Jonasson i alla fall! Hann precis till kontoret vid åttablecket och resten är, som vi brukar säga, historia…

Vad var poängen med det här inlägget då, frågar du säkert? Ingen! Förutom kanske att jag stör mig på att företaget jag arbetar på har valt att placera kontoret alldeles för långt ifrån min säng.

7 kommentarer

  1. Är verkligen det det enda som du stör dig på på företaget?
    Personligen kan jag komma på minst 10 saker till…

    Utskrift av kvitto, #EPIC FAIL!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *