100315.

Vaknade av klockradions pip i morse och visst knappt var jag befann mig… Snoozade dryga halvtimmen och tvingade mig sedan att gå upp för att inte komma försent till kontoret. Visste instinktivt redan innan jag låste upp dörren till jobbet att det här skulle bli en påfrestande vecka – och efter en dag så kan jag säga att den känslan stämde… Med råge!

Jag har fått en hel del nya arbetsuppgifter nu – med start i fredags. Allt är väl inte spikat ännu, men klart är ändå att jag inte kommer att arbeta med samma saker som tidigare. Kul med variation, men samtidigt en massa nytt att lära sig – och dessutom ingen som lämnar över till mig, så I’m on my own! Men det är väl bara att bita ihop och gilla läget, antar jag…

Efter en dryg timmas övertid så var det dags att släpa sig hem. Möttes i hallen av doften från en nylagad spenatsoppa som älsklingen hade på spisen. Vi åt tillsammans och spanade in ett avsnitt av Simpsons. Mysigt!

Funderar allvarligt på om man skulle ta sig en whisky ikväll. Känner att jag har gjort mig förtjänt av det – minst!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

2 kommentarer

    1. Redan gjort! Jag sitter nu här med ett glas tolvårig Highland Park och bara njuter. Ses i morgon, då kommer jag förbi Skene Järn och gör ett gästspel igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *