1800 bilder senare.

Hallå gott folk!

Nu är jag äntligen hemma i Sverige igen efter 9 dagar på Kenyas savanner. Det har varit ett riktigt äventyr med många oförglömliga stunder. För att hjälpa mig minnas detta har jag dock kompletterat mitt minne med drygt 1800 foton, som älskling och jag precis tagit en första titt på. Riktigt kul att se bilderna på stor skärm för första gången. Jag fick riktigt många bra bilder! Lovar att dela med mig av några av dem här på bloggen inom kort. Jag ska även försöka skriva ihop ett litet inlägg om mina tankar kring Kenya.

I morgon är det tisdag igen och då tänker jag ta upp tråden med ordinarie blogginlägg, då dessa har lyst med sin frånvaro på bloggen under sista tiden. Stay tuned!

2 kommentarer

    1. Japp, det blev faktiskt en del bra bilder efter en första genomgång. Men nu väntar ett rejält tidsödande jobb att noga granska allt material – för även om jag vill spara allt, så är det inte riktigt realistiskt att ha kvar alla bilder! 🙁

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *