Det kom ett paket…

Det kom ett paket på posten idag… Ett grönt vadderat kuvert med handskriven adress. Synnerligen suspekt, eftersom jag inte väntade mig något.

Dock tog jag mod till och öppnade kuvertet och däri hittade jag ett spel – Penumbra Collection! Ungefär samtidigt som jag såg var det var så kom jag på att jag vann en tävling borta hos svenska gamersidan PowerGamer.se där priset var just detta spel – som då består av Penumbra: Black Plague, Penumbra: Requiem och Penumbra: Overture. Installerade det på älsklingens pc och lät henne testa. Tog en liten stund för henne att komma underfund med kontrollsystemet men jag tror att det kan vara ett riktigt kul spel. Det är ju trots allt ett horror-fps med pussel och lite gåtor, vilket jag tror kan passa henne perfekt!

Själv håller jag på att spela igenom GTAIV för andra gången, Modern Warfare 2 och funderar på att dra igång LotRO igen, så just nu är det inte läge för mig att börja lira ett fjärde spel, men det kommer.

Så, ett stor tack till PowerGamer!

2 kommentarer

  1. Penumbra är ett mycket bra spel. Spelade det rätt mycket i höstas men något annat kom i vägen så klarade det aldrig. Plus i kanten för att det är svenskutvecklat 🙂

    1. Japp! Trots att det har några år på nacken så verkar det ganska trevligt! Dessutom är det, som sagt, alltid kul med svenskutvecklade titlar! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *