En städdag.

Lördag och det hänger regn i luften under de mörka skyarna. Steg upp för bara en timme sen och vi har redan hunnit med att äta frukost och städa hela huset utom källaren. Riktigt skönt att ha det gjort!
Det blir nog en sväng till skoaffären sen. Kolla om det finns något i vårkollektionen som är värt att införskaffa. Vi har en liten hund som fått för sig att knapra skor nämligen, så några skosnören får det nog också bli. I övrigt ser det ut att bli rätt lugnt idag. Älskling ska ut på krogen ikväll. Jag är chaufför fram och tillbaks och tänkte tillbringa kvällen framför datorn/teven, kanske med nån tv-serie eller nåt gött spel på datorn. Vi får se vad kvällen bjuder på!

Men nu blir det nog en dusch och sen iväg en sväng.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *