Får nästa Mac mini HDMI-utgång och Blu-ray?

En klart suspekt bild (photoshoppad?) borta på Appleinsider.com startade upp ett gäng rykten om att Apple kommer att förse en kommande uppdatering av minstingen i Mac-gänget, Mac mini, med en HDMI-port. So what, kanske du tänker då? Den har ju redan DVI och Mini DisplayPort. Men HDMI är en del i standarden för Blu-ray – och visst vore det coolt om detta betydde att Mac mini blir den första Macen med inbyggd Blu-rayspelare!?

Men som sagt, det är bara ett rykte. Men man kan ju önska…

2 kommentarer

 1. Jag tror inte att Apple lanserar Blueray stöd i en Mac Mini före i en Macbook Pro eller iMac.

  1. Tjena Micke!
   Det kan vara önsketänkande från min sida, men jag har en känsla av att en Mac mini är en relativt vanlig Mac i mediacentersammanhang. Och då känns det inte helt off att tänka sig en Blu-ray i denna lilla modell.

   Dock har ju Steve Jobs tidigare talat om att Apple inte tänkt satsa på Blu-ray då man inte trott på formatet. Men jag hoppas att de ändrat inriktning där.

   Den som lever får se! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *