Första intrycket: Sony Ericsson Xperia X10.

Jag hade möjligheten att få känna på nya Sony Ericsson Xperia X10 tidigare i veckan vid ett besök på Media Markt, där det fanns ett exemplar.

Det nya gränssnittet med Android i botten är verkligen snyggt! De klassiska Androidpanelerna finns kvar, men med Sony Ericssons eget skal ovanpå. Animationerna är läckra och det mesta flyter på. Programmen startar hyfsat snabbt även om jag hade väntat mig betydligt mer från den 1GHz Snapdragonprocessor som ändå sitter i enheten. Skärmen känns inte riktigt lika responsiv som på iPhone i mitt tycke, men helt klart en intressant smartphone. Hittills har den ju fått svala recensioner i branchpressen. Vi får se vad användarna tar emot den när den släpps…

Vad tror du? Blir Xperia X10 en flipp eller flopp? Kommentera gärna!

2 kommentarer

 1. Tror X10:an kommer säljas rätt bra, men inte lika bra som om den släppts med Android 2.x. Även om SE snyggat till och förbättrat den 1.6 version som finns i luren så ger det tyvärr sken av att de ligger efter.
  Men jag kommer nog ändå köpa en X10. För den har kvalitéer andra Android-lurar saknar. Men först måste jag få möjlighet att testa den ordentligt.

  1. Tjena Urgalor.
   Kan hålla med dig om att det är synd att den inte släpps med Android 2.0 eller 2.1. Det hade Sony Ericsson tjänat på, det är min uppfattning!

   Det börjar ju faktiskt komma ut lurar med Android 2 nu, så att släppa något med version 1.6 känns bara dumt. Men den har mycket annat som är bra – en kraftfull processor och en grymt fin och stor skärm! Dessutom är ju Sony Ericssons kameror alltid att lita på! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *