Fredagsmys.

Underbart skönt med fredagkväll nu. Det har varit en körig vecka som bjudit på en hel massa nytt. Jag har bytt tjänst inom företaget och skall nu skolas in i andra arbetsuppgifter – något som tar mycket tid och kraft. Men det är givetvis kul att få göra något annorlunda.

När jag kom hem ikväll så hade älsklingen satt på bastun, så det var bara att ta en kall dusch och sätta sig i värmen och andas ut en stund. Härligt! Sen bakade vi pizza som vi just ätit oss alldeles för mätta på. Nu väntar snart film. Det blir ”Luftslottet som sprängdes”. Tredje och sista filmen i Millennium-serien. Ska bli kul att se den, eftersom jag sett de andra två samt läst alla böckerna. Kanske orkar vi lite popcorn också, vem vet?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *