Gött röj med Jävlaranamma!

Jävlar, vilken kväll det blev igår!

Vi var ju tre glada gubbs som träffades hemma hos Walle och laddade upp med lite bolognese, öl och salta pinnar innan det var dags att släpa sig bort till Trägår’n och kvällens spelning med Göteborgs stoltheter i Jävlaranamma.

Väl på plats kunde vi konstatera att ingen annan klubb i Göteborg kan frambringa en så lång kö före klockan 20 på kvällen. Helt galet! En trähäst stod utanför (såg någon hästtransporten?) och hälsade oss välkommen och väl innanför dörrarna så bjöds det på diverse aktiviteter, såsom porrskådning, fnasksminkning och porrsurfning. Som ett enormt barnkalas, dock utan fiskdamm men med desto mer öl och Jäger.

När grabbarna i bandet äntrade scenen började ölglasen swischa förbi öronen åt alla håll i bästa Jävlaranammastil och man blev duschad i öl ett dussin gånger innan kvällen var över. Bandet rev av alla hitsen i rasande takt och vi studsade runt, pekade finger och skrek ”Ut med packet!”, som sig bör på en spelning med kungarna af Göteborg! Dock slutade kvällen lite snöpligt då Robinson-Jörgen blev träffad av en tillbringare i slutet av sista låten. Nån idiot i publiken som tyckte förstås att han var fyndig. Spelningen slutfördes i alla fall och med ölen rinnande i nacken och ner längs benen gick vi och hämtade ut våra jackor. Sångaren Jörgen Schelander däremot, fick åka till sjukan och sy sex stygn i tinningen.

En helt vanlig Jävlaranamma-spelning, med andra ord! 🙂

2 kommentarer

  1. Hmm. Porrskådning, fnasksminkning och porrsurfning. Magnus vad är detta? Var bara tvungen att kolla you tube för att se vad de här Jävlaranamma var för något eftersom jag aldrig hört talas om dem. Intressant. Lät som att det blev en blöt kväll. Synd att han fick sys men det kanske tillhör.
    Ha det gott. Helen

    1. Haha! Det är inte så allvarligt som det låter, utan kul spex bara. Givetvis var inget på riktigt – förutom de sex stygnen då.

      Men konserten var i alla fall lika kul och sjövild som senast. Allt som är förbjudet på andra spelningar, uppmuntras av Jävlaranamma! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *