Hjälten som blev Legend.

Kalla mig värdelös, kalla mig dåligt uppdaterad och kalla mig kass! Jag böjer mitt huvud i skam och står med storstruten på pallet längst inne i hörnet av det mörka rummet med den nerdragna gardinen. Vad jag talar om? Jo, givetvis det faktum att jag faktiskt missat att den värdiga uppföljaren till HTC Hero heter HTC Legend och finns ute i butik nu.

Det var först idag som mina ärade kollegor Jocke Tuffing och Dan ”Tjena Tjena” Göransson gjorde mig uppmärksam på detta. Detta självklara som passerat min blick höljt i det dunklaste av skuggor.

Nog talat i gåtor nu. Vad jag vill ha sagt är alltså helt enkelt att HTC har släppt uppföljaren till förra årets pryl! Den nya mobilen heter alltså HTC Legend och är allt som Hero är – och lite till! Pryltidningen M3 har testat den och de är smått lyriska över unibody-chassit i aluminium, den påkostade byggkvalitén, den förbättrade kameran, det uppdaterade Androidoperativet, HTC Sense och en massa annat lull-lull.

Så är du ute efter en värdig uppföljare till förra årets coolaste pryl så kan du sluta leta nu. Legenden har landat!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *