iPad är verkligen populär…

Apples nya iPad verkar bli grymt populär – i alla fall om man ska dra en slutsats av alla de förhandsbokningar på enheten som gjorts via företagets hemsida. iPad lanseras i USA den 3 april (alltså nu på lördag) och så sent som igår meddelade Apple via sin hemsida att alla tillgängliga iPads vid releasen nu är uppbokade. Något antal nämns inte men analytiker spekulerar i att cirka 240 000 iPads har sålts via Apples webbshop. Helt galet många!

Själv hoppas jag komma över en iPad i maj då en jobbarkompis åker över till USA, om den inte lanserats i Sverige innan dess förstås. Hoppas, hoppas!

Ska du ha en iPad?

3 kommentarer

  1. Suget har gått över till ha-begär! Vet dock inte ändamålet för iPaden i min vardag. iPhonen klarar kakan bra ensam.

    1. Ja visst är det helt klart ett ha-begär som infinner sig. Själv har jag inga problems att hitta bra användningsområden för en iPad. Den kommer till exempel att funka som världens dyraste fjärrkontroll till Plex på min Mac mini! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *