Jonasson lottar ut invites till Voddler!

Då var det dags igen – dags för mig att slumpa ut 3 stycken invites till filmtjänsten Voddler!!

Allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är att skriva en kommentar till det här inlägget och hålla tummarna! Jag håller kommentarsfunktionen öppen fram till fredagen den 26/3. Sen stänger jag dörrarna och slumpar tre lyckliga vinnare bland er som kommenterat, får varsin Voddler-inbjudan under fredagskvällen.

Lycka till!

16 kommentarer

 1. Hej där Hr Jonasson!

  En invite vore ju alldeles lysande! Ett riktigt bra initiativ av dig tycker jag!
  Rock on 🙂

 2. Då gör jag ett nytt försök…xD
  Hoppas på en invite den här gången.

 3. Hej har letat ett tag nu efter möjlighet att få voddler… Jag och mina vänner tittar mycket på film tillsammans men då ingen (betonar ingen, då inte en enda i mitt umgänge har voddler) skulle det vara jätte bra om du kunde dela med dig av en invite ^^ håller tummarna 🙂

  M.V.H: Simon

 4. Tjena Magnus. Jag skulle ju kunna tänka mig en invite till voddler. Så nu e jag med i utlottningen. Mvh

 5. Hej namne!

  Hoppas på tur i utlottningen av en invite. Håller tummarna!

  /Magnus

 6. Hej Magnus!

  Åh , jag skulle bli så glad och tacksam för en voddler-invite. Jag ÄLSKAR film och letar desperat efter en invite (är ju inte direkt haj på datorer) MEN jag hittade ju den här sidan! Hoppas på det bästa!
  MVH, Å

 7. Skulle älska en Voddler invite bara älskar film 😀 😀 😀 😀

Kommentarer är stängda.