Jonasson – numera känd från tv!

Jag satt i bilen på väg till jobbet igår morse och lyssnade på morgonprogrammet Rivstart på Bandit Rock 104.8. Varje vardag kör de gött snack och musik mellan 06.00 och 10.00 och runt 07.30-tiden så brukar de ha en liten lyssnarundersökning som de kallar för 5 Tycker Till, till vilken man får ringa in och tycka till i olika frågor. Gårdagens fråga handlade om huruvida man ville ha den nya 20-kronan som enligt utsago skall vara i antågande till våra svenska plånböcker, eller om man hellre har kvar sedeln.

Anyways, jag tog upp mobilen och ringde in till studion och sa mitt! Eftersom hela schabraket numera tv-sänds i TV6 så gick jag ut nationwide! Men döm om min förvåning när en av mina Twitter-followers, Banzhie, senare under morgonen skickar ett tweet till mig och undrar om det var jag som var på radio. Till saken hör förstås att jag aldrig träffat eller ens pratat med Banzhie tidigare – förutom i textform i kommentarerna på min blogg och via Twitter. Men han var spot on! Ibland är världen bra liten… Helt galet! 🙂

4 kommentarer

  1. Hehe ja, rivstart är ett av mina favorit program på morgonen, kollat på det sen dem Kanal Lokal tror jag det hette? 🙂
    I alla fall tyckte jag det lät som rösten från Slashat när det va wordpress special. 😀

    1. Tjena Banshie!
      Aha, det var därifrån du kände igen rösten. Där ser man! Jag visste inte att även du hänger borta på Slashat! Gött!

  2. Jo då jag hänger med där så ofta jag kan, blev ju tipsad genom dig 😉 tack så mycket för det. Trevlig helg! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *