Kanske blir det en intressant skärtorsdag…

I morgon är det torsdag. Skärtorsdag för att vara exakt. Det betyder halvdag på jobbet och förhoppningsvis hyfsat lugnt. Det finns ändå skäl att tro att morgondagen kommer att bli relativt intressant rent jobbmässigt. Jag skall ha ett samtal med en chef och diskutera framtiden. Intressanta besked kommer att lämnas…

Sen lunch på Johnsson Pasta som vanligt, förhoppningsvis. De serverar piri-pirifräst bläckfisk med vitt vin i morgon. Min favorit. Sen hem till älsklingen. Handla lite gott inför den stundande påskhelgen och mysa loss med vitt vin och räkor i morgon kväll. Det kommer att bli underbart att få vara ledig lite grann nu! Äggtoddy, here I come! 😀

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *