Köpguide för dig som funderar på Mac.

Svenska MacWorld har satt ihop en liten köpguide för dig som går i köptankar och funderar över en ny Appleprodukt. Vi vet ju alla hur surt det är att köpa en ny pryl och så visar det sig att dagen efter så har tillverkaren släppt en uppföljare. Snopet! Tanken med en köpguide är alltså att hitta de produkter som man lungt kan punga ut för och vilka man bör avvakta med att köpa (om man vill ha det senaste). Sedan tidigare finns ju sidan Buyer’s Guide borta på Macrumors. Skillnaden är väl att den helt och hållet är baserat på siffror – alltså hur lång tid det har gått innan en viss produkt uppdaterades senast, medan svenska MacWorld har valt att basera sina rekommendationer dels på statistik men också på rykten och förväntningar.

Ett mycket bra initiativ för dig som funderar på ny Mac alltså! Surfa över till MacWorld och skaffa koll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *