Ny omröstning: Har du Facebook?

Dags att summera omröstningen som jag kört på bloggen nu ett tag, och samtidigt lägga upp en ny.

Senast frågade jag:
Har du Spotify Premium-konto?

Ni svarade:
Nej (59%)
Ja (37%)
Vad är Spotify? (3%)
Lyssnar inte på musik (1%)

Förvånansvärt många som faktiskt valt att gå över till betalversionen av Spotify, vilket är glädjande för tjänsten. Säkert har många av er med Premium-konto även en smartphone med, typ iPhone eller Android. En inte alltför vild gissning… 😉

Den här gången tänkte jag kolla om du är aktiv på den sociala tjänsten framför alla andra – nämligen Facebook. Så kom igen nu och rösta! Omröstningen hittar du som vanligt högst upp till höger på sidan.

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *