Plusgrader och nybakt bröd.

Det har varit rätt soft på hemmafronten idag. Vaknade vid 08.30. Låg och busade lite med hunden i sängen innan jag gick upp och tog en promenad med henne. Kom hem, bytte kläder och sedan ut och skotta undan snön närmast huset. Det är ändå 7-8 plusgrader ute nu så det smälter fort. Och man vill inte ha all snön rinnandes ner längs husgrunden… Sånt där kan bli dyrt!
Älsklingen passade på att städa huset medan jag skottade så det var rent och fräscht när jag kom in igen – riktigt skönt!

Jag har hunnit med att shoppa lite mat inför morgondagens middag och nu har jag precis bakat några rågsiktskakor, som vi avnjutit alldeles varma med ost och te. Riktigt gott!

I övrigt tänkte jag inte ta mig an några större utmaningar idag. Blir nog lite Bad Company 2 och kanske lite GTAIV.

Hörs!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *