Poets of the Fall är tillbaks!

Finska rocktrion i Poets of the Fall släpper i övermorgon sitt fjärde studioalbum, titulerat Twilight Theater. Bandet är kanske mest kända för att ha skrivit och framför ledmotivet till datorspelet Max Payne 2.

Finnarna håller relativt högt tempo när det gäller att ge ut plattor och är nu är de alltså tillbaks med en ny! Singeln Dreaming Wide Awake är redan släppt och ger nog en försmak av vad vi kan vänta oss – mer av det härliga sound som fått oss att älska Poets of the Fall.

[youtube width=”560″ height=”340″]http://www.youtube.com/watch?v=f2-HOaIO7Wg[/youtube]

4 kommentarer

    1. Precis. Late Goodbye är riktigt grym. Sprang och köpte singeln så fort jag hade klarat spelet och hört låten. På den tiden var de dock okända och det var svårt att få tag på skivan, men med internets hjälp går allt! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *