Spotify för iPhone på väg att uppdateras!

Svenska Spotify meddelar idag på sin blogg att man skickat in en ny version av sitt Spotify för iPhone/iPod touch till Apple för godkännande!

Den nya versionen för oss Applevänner bjuder på ett par fina nya features, bland annat:

  • Last.fm scrobbling.
  • The ability to open and play Spotify links e.g. straight from your Facebook app or browser.
  • Save time and space by using tracks already stored on your iPod in your playlists – there’s no need to sync those track anymore.
  • Save and find your favourite tracks and albums with the Starred playlist and Star buttons (also coming to the desktop version soon!).
  • Support for listening at 96 kb/s for more efficient streaming on slow connections.

Inte så pjåkigt va!? Jag ser personligen fram emot stödet för Last.fm-scrobbling. Sen hoppas jag att Spotify har implementerat möjligheten att inte min iPhone ska låsa skärmen när jag lirar musik med Spotify – samtidigt som jag har mobilen i laddaren. Det borde funka som i iPod-delen av iPhone, alltså att skärmen bara dimmas ner lite lätt. Nu måste man låsa upp skärmen för att byta låt. Jobbigt!

Vilka features saknar du i Spotify för iPhone?

3 tankar om “Spotify för iPhone på väg att uppdateras!

  1. Ser också fram emot Last.FM scrobbling, även fast jag inte har en iPhone. Det vore nog en funktion jag skulle sakna om jag hade en. 😛

    1. Ja, Last.FM-stöd blir grymt i iPhonen. Jag lyssnar mycket på Spotify i bilen och det är en skam att man inte kan uppdatera sitt Last.FM-bibliotek den vägen också – tilll nu då! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *