Spotify för iPhone på väg att uppdateras!

Svenska Spotify meddelar idag på sin blogg att man skickat in en ny version av sitt Spotify för iPhone/iPod touch till Apple för godkännande!

Den nya versionen för oss Applevänner bjuder på ett par fina nya features, bland annat:

  • Last.fm scrobbling.
  • The ability to open and play Spotify links e.g. straight from your Facebook app or browser.
  • Save time and space by using tracks already stored on your iPod in your playlists – there’s no need to sync those track anymore.
  • Save and find your favourite tracks and albums with the Starred playlist and Star buttons (also coming to the desktop version soon!).
  • Support for listening at 96 kb/s for more efficient streaming on slow connections.

Inte så pjåkigt va!? Jag ser personligen fram emot stödet för Last.fm-scrobbling. Sen hoppas jag att Spotify har implementerat möjligheten att inte min iPhone ska låsa skärmen när jag lirar musik med Spotify – samtidigt som jag har mobilen i laddaren. Det borde funka som i iPod-delen av iPhone, alltså att skärmen bara dimmas ner lite lätt. Nu måste man låsa upp skärmen för att byta låt. Jobbigt!

Vilka features saknar du i Spotify för iPhone?

3 kommentarer

  1. Ser också fram emot Last.FM scrobbling, även fast jag inte har en iPhone. Det vore nog en funktion jag skulle sakna om jag hade en. 😛

    1. Ja, Last.FM-stöd blir grymt i iPhonen. Jag lyssnar mycket på Spotify i bilen och det är en skam att man inte kan uppdatera sitt Last.FM-bibliotek den vägen också – tilll nu då! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *