Veckans teknikköp.

Veckan har bara börjat och redan har jag hunnit göra ett teknikköp! Way to go!! 🙂

Jag var nämligen på Media Markt  i Sisjön under lunchen idag och tittade som hastigast på en Canon EOS 550D. Rejält sugen på den! Dock slutade det med att jag istället unnade mig en Apple Magic Mouse. Har suttit en del framför Macen de senaste dagarna och det har slagit mig att min gamla Mighty Mouse börjar bli rejält trött i scrollkulan. Dessutom har den inget vidare glid på vardagsrumsbordet. Fler skäl än så behövde inte Jonasson för att casha upp med 700 spänn för Apples nya mus. Betydligt billigare än kameran som gick loss på 9 papp!

Magic Mouse har fått ett blandat mottagande. Många klagar på att den är alltför låg i formen och inte ligger bra i handen. Andra säger att den är för långsam eller att kanterna är för vassa. Själv tycker jag att den har känts rätt bra under de korta stunder jag testat den på Appleavdelningen på Media Markt. Men nu ska jag packa upp den och provköra här hemma.

Jag lär återkomma med mina tankar kring den framöver…

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *