Användare upplever strul med iPad.

Det har varit mycket snack i branschmedia om iPad de senaste dagarna. Apple meddelar att man redan sålt över 300 000 enheter av den nya pekdatorn. Ganska otroligt!

De få lyckliga i Sverige som lyckats lägga vantarna på en iPad har dock ställts inför ett problem – det går inte att komma åt App Store med ett svenskt konto. Dock finns en lösning på detta problem, meddelar MacWorld. Så kolla in det om du har problem.

Vidare har användare i USA börjat rapportera in problem med iPad. Många av felen har varit relaterade till tappade trådlösa uppkopplingar. Något som Apple redan har bemött i ett nytt supportdokument. Mer information hittar du hos svenska MacWorld.

Jag har en känsla av att vi kommer få ta del av en del både positiva och negativa kommentarer kring iPad de närmaste dagarna.

4 kommentarer

  1. Det funkar att köpa iPad apps i svenska App Store i iTunes på datorn om man söker efter en specifik app. På det sättet slipper man krångla med uppdateringar av apparna med olika iTunes konton sen när det funkar fullt ut i svenska App Store för iPad.

    1. Det låter ju kanon! Tack för upplysningen, Micke!
      Bör väl inte heller vara något problem att föra över de applikationer man har på sin iPhone, antar jag?

      1. Det borde vara lugnt, de appar du har i programmappen i iTunes ska du kunna synka. Har du beställt en iPad?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *