Apple har spikat WWDC 2010!

Apple har nu meddelat tid för årets upplaga av World Wide Developers Conference eller helt kort, WWDC 2010. I år kommer den att gå av stapeln mellan den 7 och 11 juni. Det som är lite extra intressant är det faktum att både iPhone 3G och iPhone 3GS har presenterats under WWDC 2008 respektive WWDC 2009, så förhoppningarna att vi ska få se en ny iPhone vid samma tillställning i år, är skyhöga.

I centrum för årets konferens står apps för iPhone och iPad, vilket också tyder på den riktning som Apple tar med sin fokus i år. Det ska bli mycket intressant att få följa alla rykten fram till WWDC verkligen sätter igång. Men också minst lika intressant att få ta del av alla nyheter som presenteras!

Bara 37 dagar kvar… 🙂

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *