Apple uppdaterar MacBook Pro!

Så slog då Apple upp portarna till sin Apple Store igen och vi kunde ganska omgående konstatera att de faktiskt hade uppdaterat sin linje av bärbara modellen MacBook Pro.

Nyheterna består i korthet av att samtliga modeller nu skeppas med 4GB ramminne, något som alltid är välkommet. Vidare har man skruvat upp klockfrekvensen på processorerna. Toppmodellen på 15″ går att få med en Core i7 medan 17-tummaren och den lägre specade 15-tummaren fås med Core i5-processor. 13″-modellen får fortsatt nöja sig med en Core 2 Duo, dock något uppskruvad.

Grafikminnet på 15- och 17-tummarna är utbytt mot en GeForce GT 330M på 256 respektive 512MB grafikminne. Minstingen får istället GeForce GT 320M, något klenare men betydligt bättre än dagens uppsättning. Man höjer även upplösningen på 15-tummaren och ger möjlighet att välja en matt skärm om man inte gillar den högblanka som är standard.

Mer information om uppgraderingen hittar du hos:

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *