De läckta iPhonebilderna är äkta!

Svenska MacWorld meddelade just att Apples jurister nu har vaknat och klargjort för Gizmodo att de vill ha tillbaks den prototyp av nya iPhone som hittades häromdagen. Vi kan alltså fastslå att det faktiskt är en Appleprodukt och ingen fejk. Högst troligt är det alltså ett förhandsexemplar av nya iPhone vi har sett snurra runt i branschmedia.

Det visade sig trots allt vara Apples kommande iPhone

Huruvida designen är den slutgiltiga eller om det bara är en i mängden, lär vi få reda på när den presenteras – troligtvis i samband med WWDC 2010 i juni.

5 kommentarer

  1. Tror som dig, den lär vara spikad, helt klart.
    Finns inga skäl till varför dom skulle backa nu och göra en helt ny på ca 2 månader… inte en chans. Detta lär vara nya iPhone designen, lite besviken som sagt =( Men jag tror man vänjer sig… Det är trots allt Apple, dom vet vad dom gör .. hehe

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *