En spontanfika i stadshuset!

Jag och min kollega Jocke är ju för närvarande iväg på jobb i Katrineholm, där vi konsultar ett par dagar hos en kund – och just idag har varit en smått galen dag! Det började egentligen redan igår kväll när jag med mitt konto hos Gowalla och min iPhone meddelade världen via Twitter att jag checkade in på Hotel Statt. Jag fick strax därefter ett tweet tillbaks från självaste kommunchefen i Katrineholm som hälsade mig välkommen till staden. Jag tänkte dock inte mycket mer på det just då. Runt lunch idag slängde vi iväg ett par Twitterfeeds ut i etern om blev kort därefter, överraskande nog, inbjudna på kaffe i stadshuset av kommunchef Mattias Jansson. Vi tänkte ”yeah, what the heck” och tackade ja utan några större förväntningar! Och efter avslutad arbetsdag satt vi alltså där, på hans kontor på Gröna Kulle och snackade sociala medier och systemintegration. Galet, men kul! Och riktigt trevligt dessutom!

Så tack, Mattias! Tack för inbjudan. Och för kaffet. Och för en avslappnad pratstund. Vi ses på Twitter! 🙂

7 kommentarer

  1. Av någon anledming är jag inte förvånad att det hände rdig & Jocke. Om man tar vara på tillfällena som dyker upp så kanske man får en trevlig överraskning. Ha det bra i Katrineholm och hälsa Ulf & Jocke

  2. Jag tror världen måste omvärdera detta som Sveriges tråkigaste stad!

    Spontanfika? Spontan fika?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *