En titt på mediacentret Boxee.

Jag såg att Digitala Hemmet har slängt upp en guide till mediacentret Boxee. Kanske något för dig som ännu inte fastnat för något av de andra mediacentren på marknaden.

Boxee bygger i grund och botten på samma kod som populära XBMC, men till skillnad från sin kusin så innehåller Boxee funktioner för socialt nätverkande, med koppling till ditt Facebookkonto och liknande.

Själv har jag aldrig testat Boxee eftersom jag redan kör Plex på min Mac mini, vilket jag är mer än nöjd med. Men känner du för att förkovra dig i ett nytt mediacenter så kan introduktionsguiden borta hos Digitala Hemmet vara en bra start!

Kör du redan ett mediacenter därhemma? Vilken är din favorit och varför? Kommentera!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *