Ge mig din tumme!

Från och med idag och ett tag framöver så kommer jag att testköra WordPresspluggen LikeBot i mina blogginlägg.

LikeBot låter dig som besökare gilla eller ogilla det jag skriver genom att ge mig fingret, om man så säger! 🙂
Jag är givetvis alltid intresserad av att få återkoppling på mina inlägg och jag tror att detta kan vara ett bra komplement till kommentarsfunktionen. Vi testkör ett tag så får vi se hur mycket den används. Funkar det så låter jag den ligga kvar, helt enkelt!

Så kom igen – nu har du chansen att ge mig en ”tumme upp” eller ”tumme ner”!

4 kommentarer

    1. Japp, den är faktiskt inte alls dum. Många av de här lite mer sociala funktionerna gör som like/dislike och koppling till sociala medier gör att besökare enkelt kan tycka till, även om man inte alltid orkar/vill skriva en kommentar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *