Hur mycket pengar lägger du på prylar?

Om vi ska summera den förra omröstningen jag hade på bloggen där jag frågade, Vad lägger du mest tid på – datorn eller teve?, så kan vi konstatera att hela 10 procent av er som röstade lägger mer tid framför teven än framför datorn. Jag trodde definitivt att denna siffra skulle vara betydligt lägre – speciellt eftersom ni verkar hänga här ganska mycket! 😉

Men nu lämnar vi det bakom oss och tittar till den nya omröstningen som du säkert redan har spanat in här till höger.

Den här gången undrar jag:
Hur mycket pengar lägger du privat på teknikprylar varje år?

Vad är då teknikprylar? Ett ganska brett begrepp kanske, man jag tänker mig prylar som dator, teve, stereo, tv-spel, mobiltelefon, mp3-spelare, kameror och liknande. Jag tror nog att du förstår tanken.
Så kom igen nu, berätta för pappa Jonasson hur mycket av dina surt förvärvade pengar du egentligen bränner iväg på det vi alla älskar – TEKNIKPRYLAR! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *