I morgon presenteras iPhone OS 4.0!

I morgon kväll är det dags! Ja, ni som äger en iPhone, en iPod touch eller kanske rentav en iPad vet precis vad jag talar om, eller hur!? Just det, i morgon klockan 19.00 svensk tid kommer Apple att lyfta på slöjan till iPhone OS 4.0.

Vad vi kommer att få se i nästa version av deras mobila operativsystem vet vi förstås ännu inte, men envisa rykten gör gällande att vi bland annat kommer att få se stöd för multitasking, bättre mailstöd och en mängd andra nyheter.
Svenska MacWorld har sin vana trogen samlat ihop alla rykten som florerar på nätet (plus några till) och satt dem alla på en sannolikhetsskala. Det ger oss en ganska intressant bild över vad vi kan förvänta oss från Steve Jobs och company i morgon kväll…

Och som vanligt så ”måste” alla som har möjlighet, följa spektaklet. Många större webbsidor kommer att liveblogga och twittra om eventet men kanske allra trevligast får du om du hänger med på livepodcasten med Slashat.se borta på live.slashat.se i morgon kväll. Det lär bli synnerligen intressant!

Själv tvingas jag sitta 35 mil i en bil i morgon kväll men jag har i alla fall sett till att min HTC Hero kan livestreama den Ustreamsändning som Slashat kablar ut. Man vill ju vara med där det händer! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *