Ledig fredag!

Fredag! Tog ledigt från jobbet idag. Hade egentligen en fyratimmarsdag på schemat för dagen men eftersom jag redan jobbat mina timmar den här veckan så kände jag att jag med gott samvete kunde ta dagen ledigt! Passade på att utnyttja det genom att sova till halv tio och sedan ta en långpromenad med voffsingen Elvira. Sen frukost med älsklingen och lite slapp framför datorn. Lirat lite LotRO och Splinter Cell: Conviction, bland annat.

När Lin kom hem från plugget så fixade jag maten. Tacos stod på menyn denna fredag. Tacos och rött vin. Avnjöts ihop med ett par avsnitt med The Simpsons. Inte alls dumt!

Det är inte ofta man kan unna sig en dag ledigt i samband med helgen men nu satt den perfekt. Dessutom har älsklingen köpt lite snyggöl åt mig, Hell och Hobgoblin. Skål för det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *