MacWorld testar iWork för iPad.

Om du ofta befinner dig på resande fot, sitter med ett amerikanskt iTuneskonto i ena näven och en iPad i den andra så kan du skatta dig lycklig. Då kan du nämligen köpa iWork till din iPad. Apples populära kontorssvit har konverterats till enheten och både Pages, Numbers och Keynote finns tillgängliga.

Svenska MacWorld har testat vart och ett av dem och man verkar rätt överens om att de inte ersätter sina storasyskon på Macplattformen, men tillför något om du har behovet och hamnar i situationer där din Mac inte får följa med. Det program som sticker ut funktionsmässigt verkar vara Keynote, Apples svar på Powerpoint.

2 kommentarer

  1. Försöker hitta en lösning på att föra över dokument från min PC till min Ipad och sedan ha möjligheten att öppna dem i Ipaden. Någon som har ett bra förslag?
    Hans

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *