Ny version av Spotify för din dator!

Gänget på musiktjänsten Spotify är uppe med tuppen. Vid fem i morse meddelade man via sin blogg att man idag börjar utrullningen av en ny version av den omåttligt populära streamingtjänsten. Den nya versionen får nummer 0.4.3 och innehåller en massa godsaker, bland annat möjlighet att lägga till lokal musik, se vad dina vänner lyssnar på, importera kontakter från Facebook, en inbox för att byta spår med sin vänner och en hel hög annat.

Kolla in listan över vad som är nytt på Spotifys blogg eller ta en titt på det här videoklippet som visar en del av vad vi kan vänta oss senare idag.

[youtube width=”560″ height=”340″]http://www.youtube.com/watch?v=Gng29RIhIl8[/youtube]

Den nya versionen kan du ladda ner här (när den släpps senare under dagen), alternativt via den inbyggda uppdateringsklienten i programmet.

Uppdatering:

13 kommentarer

  1. De nya funktionerna kommer att användas flitigt. Brukar sitta och tipsa musik med mina vänner över Last.FM, men det här känns mycket smidigare.

    1. Tja Kimmen!
      Jag har jobbat rätt hårt nu sista tiden så jag har inte hunnit lattja med nya Spotify varken på Mac eller i Windows. Men jag tänkte installera det nu i alla fall!

  2. Fast det gick inte att ladda ner från spotifys sida tidigare! 😉 Dom hade olika release tider som inte alla fick tillgång till eftersom trycket blev för högt! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *