Nya Spotify är riktigt bra!

Spotify har på allvar börjat utmana bland andra iTunes med sin nya version 0.4.3 som släpptes tidigare i veckan. Förutom att ha den bästa tjänsten för streama musik var du än är, så har man nu också kopplat ihop sin tjänst med den sociala jätteportalen Facebook. Det innebär att du kan dela med dig av låtar och spellistor till dina Facebookpolare. Prenumerera på spellistor och få tips på ny musik.

Fast den kanske största nyheten i Spotify 0.4.3 var möjligheten att addera lokal musik till sitt Spotifybibliotek. Scanna av dina hårddiskar eller ditt iTunesbibliotek och vips så har du alla låtar samlade i Spotify – vare sig de streamas över nätet eller ligger lokalt på din dator. Och givetvis är ditt lokala bibliotek sökbart på precis samma sätt som det centrala.

Så nu kan jag njuta av AC/DC, Rammstein och Metallica från Spotify. Känns som att iTunes har gjort sitt för tillfället. Ska bli kul att se hur Apple kontrar…

Vad tror du att vi kan vänta oss i nästa version av iTunes? Vad saknar du i Spotify? Hojta till i kommentarerna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *