Premiärgrillning!

Kontorsjobb idag. Ganska skönt som omväxling. Dessutom kul att träffa lite kollegor igen efter ett par dagar på fältet. Jobbade ungefär fram till lunch och kompade sedan ut eftermiddagen. Iväg en sväng till Jontes päron och hämtade en släpkärra. Hem igen och packa den full med två lass grenar från förra helgens bärsärkagång på våra äppleträd. Körde iväg till tippen och lastade av dem och sen iväg och helghandla med älsklingen. 1000 spänn fattigare, så man får ju hoppas att det blir en bra helg då! Fast egentligen tvivlar jag inte alls på det. I morgon är det nämligen party medelst grillning och det kommer en massa kul människor, så vi lär nog få roligt – som alltid! 😉

Premiärgrillade dessutom ikväll. Ryggbiff med marinerade champinjoner och potatisgratäng. Vitt vin till. Riktigt gott! Och nu sitter man här med en näve salta pinnar och bara njuter av att få vara ledig några dagar… Underbart skönt!

Vad ska du göra i helgen?

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *