Produktiv påskafton.

Trots att det är påskafton så har vi varit ganska produktiva idag. Gick upp vid niotiden, tog med mig lilla hunden Elvira ut på en härlig morgonpromenad. Sen en snabb frukost och på med arbetsbyxorna och en tjock tröja. Hämtade stege, sekatör, såg och häcksax. Begav mig upp i våra två vildvuxna äppleträd och spenderade större delen av dagen med att klippa ner dem till oigenkännlighet. Lär inte bli några äpplen på dem i år men det var riktigt skönt att få tufsa till dem ordentligt. Nu kommer man under med gräsklipparen i alla fall! Under tiden så passade älsklingen på att göra vår terass vårfin. Härligt att kunna sitta där ute under ljumma vårdagar!

Sen en dusch och lite slösurf framför datorn. Jag stod även för middagen idag och wokade rökt lax i vitvinssås med pasta med vitlök och lime. Det blev riktigt gott!
Under resten av kvällen verkar det bli lugnt – kanske nån film, ett par öl och en äggtoddy såklart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *