Pryltidningen M3 recenserar iPad!

Ja, jag vet – det ÄR mycket Applesnack här på bloggen nu i allmänhet. Och kanske ännu mer iPadsnack i synnerhet. Men vad gör väl det? Vi har väl överseende med det, när det nu gäller en så cool pryl som iPad. 🙂

Anyways, jag noterade att husgudarna, människorna med världens bästa jobb – alltså gänget bakom svenska pryltidningen M3, nu har testat och släppt sina första tankar kring Apples nya iPad. Överlag positiva tongångar och man drar sig faktiskt inte för att kalla Apples övergödda iPod touch för en ”datordödare”, vilket inte säger lite om hur stor den här prylen kommer att bli.

Så sitt inte där och glo utan läs M3’s recension per omgående.
Mina tankar kring iPad kommer till helgen, så stay tuned! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *