Splinter Cell: Conviction får blandat mottagande.

Nya actionskjutaren Splinter Cell: Conviction finns nu ute i butikerna i en version för Xbox 360. Windowsversionen är planerad att komma i månadsskiftet, och då står Jonasson först i kön! Som ägare av samtliga tidigare spel i serien är jag en grym fantast av Sam Fisher och hans tidigare upptåg med NSA. Nu verkar man ha skruvat upp tempot och våldet till en oväntad nivå och vi kan förvänta oss betydligt mer rå action än tidigare.

Recensionerna av Splinter Cell: Conviction har spretat lite grann. Klart är i alla fall att serien har börjat ta en lite ny vändning i och med senaste delen. Vad tror du? Är Ubisoft på väg åt rätt håll med det här spelet eller har man tappat mycket av den stealth som omgärdat tidigare spel i Splinter Cell-serien?

Läs några av recensionerna nedan:

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *