Tuffa tider.

Äntligen hemma efter ett par dagars jobb nere i Halmstad. Jag och Gulliga Johan har varit där nere och dokumenterat en kundmiljö som jag skall lära mig nu när jag fått ny roll i företaget. Kul, men massor av jobb!

Men nu är jag alltså på hemmaplan igen. Och dessutom har vi redan hunnit slafsa i oss en pizza här ikväll. Snart väntar Efterlyst med kung GW och sen blir det sängen.

Leif GW, är det olagligt att signalera med helljus till mötande trafik för att varna för en poliskontroll?

6 tankar om “Tuffa tider.

  1. Tja broder!
   Jag har lämnat rollen som verksamhetskonsult och blivit tekniker istället. Mitt jobb blir att arbeta med Microsofts serverplattform och SQL-server, samt installation och scriptning av databaser. Och såklart diverse kringutrustning såsom skrivare, brandväggar och en massa annat tjafs!

   Kul!!

 1. Jonas Magnusson, en reflektion på blinkningar bara, en blinkning kan tala om för en eventuell kriminell att polisen står o väntar… Men självklart är det en fördel när gemene man får en varning vid poliskontroll…

 2. Det är inte olagligt men olämpligt enligt polisen! Har kollat upp detta, enligt polisen borde man blinka när det inte är några kontroller… hmm!?

  1. Hm, är det så det ligger till. ”Olämpligt” alltså? Okej, så om vi alla börjar blinka okontrollerat hela tiden och slutar blinka när en kontroll närmar sig så kommer inte konstapeln att klaga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *