Valve senarelägger Steam för Mac.

Att Valves speltjänst Steam slutligen skall släppas till Mac tror jag inte  har undgått någon, sedan Valve utannonserade detta för lite mer än en månad sedan.

Då hette det att Steam skulle släppas någon gång i slutet av april 2010. Själv signade jag upp som betatestare av tjänsten men har inte hört ett skvatt – förrän idag. Nu meddelar nämligen företaget att man tvingats skjuta på releasen. Något nytt datum anges inte men troligtvis håller Steam för Mac ännu inte så hög kvalitet som utvecklarna önskar, är min gissning.

För att få en liten fingervisning om hur det kommer att se ut så kommer här ett klipp som jag hittat på Youtube, där någon fått tag på en läckt build av programmet.

[youtube width=”560″ height=”340″]http://www.youtube.com/watch?v=CKPxl5qdYhU[/youtube]

Vilka är dina förväntningar på Steam för Mac? Hojta till i kommentarerna!

2 kommentarer

 1. Såg precis ut som på Windows. Jag har inga förväntningar på MacOS versionen, jag är mer intresserad om det kommer till Linux.

  Steam är riktigt bra, inte bäst priser men tjänsten är stor och stabil, många titlar och med bra support och bra uptime. Köper alla mina spel där och det vore trevligt om mina köpta licenser (runt 80st ) även skulle gälla framtida MacOS och Linux konverteringar.

  1. Tjena Johan!
   Just det faktum att alla licensnycklar för spel man köpt till sin Windowsburk också gäller för Macversionen av samma spel gillar jag skarpt!
   Kan också hålla med dig om att Steam är en stor och stabil tjänst som har en hel bra titlar bland utbudet.
   När Steam lanserades var jag grymt skeptisk och har faktiskt ännu inte köpt något spel genom tjänsten, bara spel som använder den. Men nu är jag inte så främmande för det längre. Steam har definitivt kommit för att stanna – både på Windows och på Mac!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *