3DMark11 presenterat, kommer under Q3!

Finländarna på Futuremark, ni vet dem bakom prestandamätningsverktyget 3DMark, meddelar idag att man planerar att släppa 3DMark11 under kvartal 3 i år och mätningarna kommer att fokuseras kring DirectX 11. I vanlig ordning kan vi vänta oss ögongodis av sällan skådat slag som får den mest inbitne prestandabyggare att sukta efter ännu fetare hårdvara.

I samband med dagens pressrelease så passade man också på att lansera en webbsida för programmet, vilken också meddelar att 3DMark11 kommer att finnas tillgängligt i både en betal- och en gratisversion. Vidare släppte man ett techdemo, Deep Sea, som visar lite vad vi kan vänta oss av programmet under hösten…

Nedan: ”Deep Sea” techdemo från 3DMark11.
[youtube width=”560″ height=”340″]http://www.youtube.com/watch?v=Z50J7JHms_I[/youtube]

4 kommentarer

 1. Luv it!
  Synd att jag typ alltid ligger 2-3 år efter i min datorhårdvara för att klara deras nya benchar på 60fps+. Men 2013 då jäklar ska jag kunna rendera detta i realtid på fin framerate. Längtar redan.

  1. Tjena Johan!
   Japp, man ser verkligen pengarna flaxa iväg varje gång man premiärkör en ny version av 3DMark. Det är snyggt, men det är segt.
   Jag har en känsla av att det snart är dags att införskaffa sig ett DX11-kort så att man åtminstone kan starta 3DMark11! 😉

  1. Tja Jockemannen!!
   Japp, MSI har nog pröjsat en och annan krona för att få ha sin logga där. Känns lite skruvat att ha en hårdvarutillverkare med så synlig sponsring i ett produkt som denna. Det luktar partiskt på nåt sätt…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *